Ontmoeten wij jou ook?HBO+ Luxe relaxen in Egypte

Boek nú, betaal later

Singlereis HBO+ Luxe relaxen in Egypte

Cook's Club El Gouna

Op zoek naar een winterzon vakantie? Ga met ons mee naar Egypte en ontdek de perfecte balans tussen ontspanning en cultuur. Laat de kou achter je terwijl je geniet van zonovergoten dagen, prachtige stranden en het kristalheldere water. Ervaar de ultieme verwenvakantie tijdens je reis naar dit paradijs aan de Rode Zee!

Wat kun je verwachten?

  • Luxe Only Adult hotel
  • Eigen privé strand
  • Top locatie
  • Veel wateractiviteiten
  • Reisleiding staat 24/7 voor je klaar
Binnenkort beschikbaar
Singlereis HBO+ Luxe relaxen in Egypte
Singlereis HBO+ Luxe relaxen in Egypte
Singlereis HBO+ Luxe relaxen in Egypte
Singlereis HBO+ Luxe relaxen in Egypte
Singlereis HBO+ Luxe relaxen in Egypte
Singlereis HBO+ Luxe relaxen in Egypte
Singlereis HBO+ Luxe relaxen in Egypte
Singlereis HBO+ Luxe relaxen in Egypte
Singlereis HBO+ Luxe relaxen in Egypte
Singlereis HBO+ Luxe relaxen in Egypte
Singlereis HBO+ Luxe relaxen in Egypte
Singlereis HBO+ Luxe relaxen in Egypte
Singlereis HBO+ Luxe relaxen in Egypte
Singlereis HBO+ Luxe relaxen in Egypte
Singlereis HBO+ Luxe relaxen in Egypte
Singlereis HBO+ Luxe relaxen in Egypte
Egypte - Rode Zee - El Gouna
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 25-50 jaar
  • 30-55 jaar
  • 45-70 jaar
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Singlereis HBO+ Luxe relaxen in Egypte

Laat de winterkou en de extreme hitte achter je en omarm het zachte weer van Egypte tijdens de winter. Ontdek Egypte tijdens onze singlereis vol ontspanning, cultuur en onvergetelijke ontmoetingen.

Tijdens onze singlereis word je verwend met een paradijselijk verblijf op slechts 500 meter van het schitterende El Gouna - een exclusieve, nog vrij onbekende badplaats aan de betoverende Rode Zee, die ook wel het "Venetië van Egypte" wordt genoemd.

In El Gouna is het gebied waar je kleine bootjes het lokale vervoer ziet verzorgen. Hier vind je een aaneenschakeling van eilandjes, kanalen, baaien en turkooisblauwe lagunes. Maar dat is nog niet alles! Voeg daar gezellige terrasjes, heerlijk weer en een kleurrijke en exotische onderwaterwereld aan toe, en je hebt alle ingrediënten voor een zalige vakantie in El Gouna!

Het centrum van El Gouna is helemaal in de sfeer van nu, met een jonge en fotogenieke uitstraling. Graffiti versiert de muren, terwijl charmante afgeronde huizen en zandkleurige gebouwen het plaatje compleet maken. In en rondom El Gouna kun je je hart ophalen aan allerlei coole activiteiten! Kitesurfen, duiken en snorkelen in het kristalheldere water van de Rode Zee, een swingende golf sessie, een boottocht door de prachtige Lagune, of je avontuurlijke kant ontdekken terwijl je de woestijn verkent op een quad of kameel. En 's avonds gaat het feest gewoon door met een Egyptische avond, waar je kunt genieten van buikdanseressen, traditionele muziek en shisha's voor een onvergetelijke avond vol entertainment!

Let op! Je dient goed ter been te zijn om deel te kunnen nemen aan deze vakantie. Daarnaast vragen we een zekere mate van zelfstandigheid van onze reizigers, aangezien de reis slechts door één reisleider wordt begeleid.

Naar activiteiten

Activiteiten

SUBJECT:Excursies
Hieronder vind je een voorbeeld van de mogelijke excursies. Alle excursies zijn optioneel en dienen ter plaatse betaald te worden. Het daadwerkelijke programma kan afwijken en krijg je ongeveer een week voor vertrek.

Duiken
Hurghada staat natuurlijk bekend als super duikspot. Het hotel heeft een eigen duikschool dus je kan hier een proefduik maken of een duik maken met een instructeur.

Luxor
Ontdek de archeologische schatten van Luxor tijdens deze dagtrip vanuit Hurghada. Je reist per minibus naar Luxor en gaat samen met een ervaren Egypte-kenner de bekende tombes en bezienswaardigheden bezoeken. Bezoek de indrukwekkende Vallei der Koningen, aanschouw de adembenemende tempel van Hatsjepsoet, de Kolossen van Memnon en bewonder de epische zuilen en binnenplaatsen van de tempel van Karnak. Je maakt een boottocht op een 'felucca' (zeilboot) op de Nijl en luncht op een eiland in de Nijl.

Sightseeing Hurghada
Breng de ochtend door terwijl je door door Hurghada rijdt en alle bezienswaardigheden bekijkt. Je bezoekt o.a. de Grote Moskee, de Mariakerk en de haven. 's Morgens wordt er gestopt bij het hoogste punt van de stad voor een panoramisch uitzicht op Hurghada en de omgeving. Na de lunch bezoek je enkele van de bazaars waar je wat vrije tijd krijgt om jouw afdingvaardigheden te benutten.

Huis van de dolfijnen
Tijdens deze boottocht stoppen we bij 2 prachtige snorkellocaties en heb je grote kans om dolfijnen te zien. Een heerlijke dag varen en genieten van al het moois dat de Rode Zee te bieden heeft. Het gebied is ideaal om te snorkelen. Prachtige koralen, een heleboel exotische vissen en vele andere onderwaterdieren en -planten zullen aan je voorbijtrekken!

Mega Safari & BBQ
Geniet van een avontuur in de woestijn! In een jeep rijden we richting een Bedoeïenendorp. Hier kan je een rit op een kameel maken en/of quad/buggy rijden en ook nog een bezoek brengen aan een reptielen museum. Daarna volgt een overheerlijke BBQ en Oriëntaalse show.

Naar verblijf
Egypte , Hurghada , Hurghada city
Naam verblijf
Cook's Club El Gouna
Type verblijf
Hotel
Aan strand
500 meter

Verblijf Cook's Club El Gouna

Beschrijving

Voor onze singlereizen selecteren we altijd met grote zorg de perfecte accommodaties. Een ontspannen vakantie naar het zonnige Egypte is pas écht compleet met een verblijf in het Only Adult hotel Cook’s Club El Gouna. Het hotel ligt op slechts 500 meter afstand van het centrum van El Gouna en op 20 km afstand van het populaire Hurghada. Het hotel bestaat uit 1 gebouw met 3 verdiepingen. Er is geen lift aanwezig.

In de lobby vind je de receptie die 24 uur geopend is en heb je gratis wifi in de openbare ruimtes. Je verblijft op basis van logies & ontbijt. Het ontbijt vindt plaats in het buffet-/à-la-carterestaurant.

Tijdens je verblijf kun je je dag starten met een rustige yogales of een intensieve training in de fitnessruimte. Voor ontspanning en verkoeling kun je neerploffen op een van de comfortabele ligbedjes bij het heerlijke buitenzwembad, dat in de winterperiode verwarmd is en voorzien is van een gratis badhanddoekenservice. Met een goed boek in de hand en een smaakvol drankje van de poolbar, geniet je optimaal van het vakantiegevoel. Voor extra avontuur en plezier zijn er tegen betaling ook mogelijkheden om te duiken en deel te nemen aan andere watersportactiviteiten.

Stap binnen in jouw hippe hotelkamer, waar gietvloeren met een vleugje Egyptische stijl zorgen voor een elegante en stijlvolle look. Je hotelkamer beschikt over een televisie, airconditioning, kluisje, minibar (leeg), koffie-/theezetfaciliteiten en wifi. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, föhn, badjas en een balkon, terras of openslaande ramen met zwembadzicht.

Je kan kiezen tussen een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik (hiervoor geldt een toeslag). Als je een kamer op indeling kiest kom je samen met iemand van dezelfde leeftijd en hetzelfde geslacht op een kamer. Uiteraard kun je ons ook van tevoren laten weten of jij de kamer met iemand wilt delen die ook deze reis boekt.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Geld Terug Garantie

Heb jij ook zo'n zin om jouw volgende vakantie te plannen maar ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat het reisadvies wordt aangepast of omdat er onvoldoende deelnemers zijn? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer het reisadvies wijzigt en wij daarom genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Ook als het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt en we daarom jouw reis annuleren, ontvang je je geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij ons boeken!

HBO/WO

De meeste mensen die met deze reis meegaan hebben HBO/WO werk- en/of denkniveau. 

Leeftijd

Voor de ultieme singlereizen ervaring willen we mensen bij elkaar brengen die hetzelfde willen en op dezelfde golflengte zitten. Daarom hebben we per reis een bepaalde leeftijdscategorie gesteld. Ben je 1 of 2 jaar jonger/ouder dan mag je ook mee. Een groter leeftijdsverschil accepteren we niet. Boek je toch voor een andere leeftijdscategorie, dan moeten we helaas je boeking annuleren!

Singles ontmoeten

Onze singlereizen hebben een persoonlijk karakter en daardoor kunnen we het ultieme single reizen gevoel creëren. Deze single reizen zijn dus gericht op het ontmoeten van nieuwe mensen en we organiseren dan ook geen dating reizen. Misschien ontmoet je wel de ware, maar je hebt er in ieder geval een nieuwe groep vrienden bij!

Reisleiding

Tijdens de reizen en weekends staat de professionele reisleiding 24 uur per dag voor je klaar.

Veilig boeken!

Wij zijn aangesloten bij de SGR, VvKR en het Calamiteitenfonds. Je boekt dus gegarandeerd en veilig jouw reis!

Ik heb geboekt: wat nu?

Je krijgt binnen 1 werkdag je factuur. Ongeveer een week voor vertrek krijg je meer info over de reis en de vouchers.

Naar vervoer

Vervoer

Met het vliegtuig

Je vliegt met Corendon Dutch Airlines van Amsterdam naar Hurghada. De vlucht duurt ongeveer 4,5 uur. In 20 minuten word je per transferbus van het vliegveld naar het hotel gebracht.

Bagage wordt apart bijbetaald en kost € 52 voor 20 kilo. Als je geen bagage bijboekt, mag je alleen met 8 kilo handbagage reizen. Je kan in het boekingsformulier aangeven of je wel/niet bagage wil bijboeken.

De vluchttijden
Heenreis: 4 december 2023
08:15 - 14:35
Amsterdam - Hurghada

Terugreis: 11 december 2023
15:15 - 20:10
Hurghada - Amsterdam
* Deze tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen

Bij vertrek op een andere datum zijn de tijden gelijk aan de bovenstaande.

Benieuwd naar de meeste recente vluchttijden? Kijk dan even op corendon.com.

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo

  • SGR
  • VvKR

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen